VRAAGBAAK

De vraagbaak. Antwoord op je vragen.

TOEGANG

De toegang tot het festival is gratis. Je kunt lekker rondlopen en genieten van de muziek. Wil je bier proeven bij de brouwers of een hapje eten, dan betaal je met munten. Bij de kassa koop je het Hoppig glas en je munten. Bij de BOB-bar betaal je ook met munten. Kaarten voor de masterclass kun je kopen bij de infobalie. Kijk verder in de vraagbaak naar andere vragen antwoorden. 

BETALEN

Op het festival kun je bij de kassa betalen met pin of contant geld. Creditcards worden niet geaccepteerd. Bankbiljetten van 100, 200 en 500 euro worden niet geaccepteerd. Al het eten en drinken betaal je met munten. Masterclasses betaal je met de pin of contant. Toiletten zijn gratis.

MUNTEN en GLAZEN

Op het festival betaal je met munten en proef je het bier in de Hoppig proefglazen (15cl). Munten en glazen zijn 2,75 euro. Munten worden niet retour genomen. Ook de glazen koop je. Je betaalt geen borg en zijn niet inwisselbaar. Kortom, een mooi souvenier voor thuis.
Nieuw dit jaar zijn halve munten. Deze kun je niet kopen, maar wel terug krijgen als wisselmunt. De halve munten kun je gewoon gebruiken. Immers zijn 2 halve ook 1 hele. Kijk voor voordeelpakketten op https://hoppigbierfestival.nl/voordeelpakketten/ .

DEELNEMEN

Wil jij je aanmelden als brouwer, band of foodtruck? Stuur dan een mail met je naam en contactgegevens naar meedoen@hoppigevents.nl.

ETEN en DRINKEN

Het meenemen van eigen eten en drinken is niet toegestaan. Ook gekochte kadopakketten bij de brouwers mogen niet genuttigd worden op het festivalterrein. 

BOB BAR en ALCOHOLVRIJ

Bij onze centrale bar kun je andere dranken kopen. Er is daarom koffie en thee, frisdrank, limonade en wijn. Ook schenken wij hier pils en alcoholvrij. 

De vraagbaak is zorgvuldig samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er iets staat dat toch onjuist is. 

Geen antwoord op je vraag? Mail dan naar info@hoppigevents.nl.

Hoppig bierglas