VRAAGBAAK

De vraagbaak.
Antwoord op je vragen.

TOEGANG

De toegang tot het festival is normaal gratis. Helaas vanwege alle bekende maatregelen en beperkingen hebben wij wat aanpassingen moeten doen. Zo is er maximum aantal bezoekers en vragen wij je om voor deze editie een ticket te kopen. Dan weten hoeveel bezoekers we kunnen verwachten en jij bent zeker van toegang. We voldoen dan ook aan de registratieplicht van de gemeente.

Blijf ons volgen op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws.

BETALEN

Tijdens deze editie werken we met onze eigen munten. Deze munten koop je aan de kassa bij de ingang. Bij voorkeur contactloos betalen. 

GLAZEN

Op het festival proef je het bier in de Hoppig proefglazen (15cl). Dit bierglas koop je en is een mooi souvenir voor thuis en te gebruiken bij de volgende editie. 

KINDEREN

Kinderen zijn ook welkom op Hoppig Bierfestival. Wel moeten kinderen vanaf 13 jaar een ticket kopen om toegang te krijgen. Dit i.v.m. de registratieplicht van de gemeente.

Voor de jonge kinderen is er een springkussen en ballenbak i.s.m. Happy kids. 

ETEN en DRINKEN

Het meenemen van eigen eten en drinken is niet toegestaan. Ook gekochte kadopakketten bij de brouwers mogen niet genuttigd worden op het festivalterrein. Op het terrein zijn foodtrucks aanwezig die je voorzien van de lekkerste gerechten. Ook bieden wij vegetarische gerechten aan.

BOB BAR

Bij onze centrale bar kun je andere dranken kopen. Er is koffie en thee, frisdrank, limonade en wijn. Ook schenken wij hier pils en alcoholarm- en vrij.

LOCATIE

Het festival wordt gehouden op Landgoed Kleine Vennep, Hoofdweg 1041 (Westzijde) in Nieuw-Vennep. 

Bushalte
Er is een bushalte (Noorderdreef) op 900 meter van het festivalterrein. Hier stopt buslijn 162. Deze kun je pakken vanaf station Nieuw-Vennep.

Treinstation
Het NS treinstation is op 2,5 km afstand. Vanaf hier kun je lopen, pak je een OV fiets of neem je buslijn 162 naar de Noorderdreef.

Auto
Het aantal parkeerplaatsen is beperkt. Kom daarom zoveel mogelijk lopend, met de fiets of het openbaar vervoer. Wel zo veilig ook als je een biertje drinkt. Parkeren is wel gratis en mag alleen op de aangeven plaatsen op aanwijzing van onze verkeersregelaars. 

Fiets
Er is meer dan voldoende ruimte om je fiets of scooter te stallen in de aangegeven fietsenstalling. Wel zo veilig. 

 

De vraagbaak is zorgvuldig samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er iets staat dat toch onjuist is. 

Geen antwoord op je vraag? Mail dan naar info@hoppigevents.nl.

Hoppig bierglas