MUNTEN & MASTERCLASSES

KOOP HIER JE MUNTEN OF BESTEL EEN MASTERCLASS

VOORDEELPAKKETTEN

De toegang tot ons festival is gratis en daarom voor iedereen toegankelijk. In plaats van een entreeticket koop je het Hoppig Proefglas van 15cl. Dit is meteen een souvenier dat je mag houden. Onze munten zijn niet inwisselbaar, maar wel te gebruiken voor de volgende editie. Munten en glazen koop je aan de kassa of hier in een van de voordeelpakketen. De groene Hoppig munt is het betaalmiddel op onze bierfestivals in 2019. Voor 2020 gaan wij namelijk nieuwe munten gebruiken.

BIERTJE – 20 euro
9 munten en 1 glas

PROEVERIJ – 27,50 euro
12 munten en 2 glazen

FRIENDS – 50 euro
20 munten en 4 glazen

De toegang tot het festival is gratis. Kortom, kom langs met je biervrienden, biergenoten, familie, buren en vrienden. En geniet van een mooi weekend samen. 

Onze kaartverkoop loopt via Eventgoose. Ook zij gaan vertrouwelijk om met hun privacy. 

MASTERCLASSES

De masterclasses worden verzorgd door internationaal biersommelier Arvid Bergström. Reserveer je plek hier online of op het festival bij de infobalie.
Let op! Maximaal 18 personen per masterclass. Een masterclass duurt ongeveer 50 minuten en is inclusief speciaalbier en hapjes. 

Kosten zijn 15 euro of 6 munten per persoon. 

ZATERDAG – met Ferry Wijnhoven van Beerotica
14:00 uur – Hollandse Nieuwe
16:00 uur – Seizoens Bieren
19:00 uur – Zure Bieren

ZONDAG – met Arvid Bergström van ProefBier
15:30 uur – Bierstijlen
17:00 uur – Bier en Culinair
18:30 uur – Bier en Kaas

Heb je vragen hierover? Of een idee voor een leuke masterclass of presentatie? Of wil je zelf een bijdrage leveren? Kijk dan op onze contactpagina > https://hoppigbierfestival.nl/contact/

Sluit Menu