12 - 13 OKTOBER
LANDGOED KLEINE VENNEP
HERFSTEDITIE 2019
gratis toegang

DE BROUWERS

Op deze zomereditie van Hoppig Bierfestival hebben wij weer een mooie selectie Nederlandse brouwerijen. Samen hebben ze meer dan 50 speciaalbieren mee. Proef de verschillen, praat met de brouwers en kom alles te weten over het bier. Ultiem genieten van dit mooie ambacht. Met liefde gebrouwen.

Wil je liever iets anders drinken? Of moet je toch weer de auto thuisbrengen…. of drankjes voor de kinderen halen? Kom naar onze BOB-bar. Hier hebben we 0,0 bier, maar er is ook wijn, frisdrank, koffie, thee en limonade. (Ook een pilsje van de tap). Genoeg keuze toch op ons bierfestival?

DE FOODTRUCKS

Van al die mooie biertjes krijg je ook wel trek. Op een lege maag kun je geen feestje bouwen. Dat is toch wel wat we graag zien op ons bierfestival. Eén grote familie biergenoten. We hebben weer verse friet, een BBQ, vegetarische wraps en hapjes voor bij de bierborrel. Mooie kaas en worst soorten om van te smullen.

Zo kun je wel de hele dag blijven eten. Probeer eens een mooie bier en spijs combinatie en zie wat het doet! Laat je verrassen op Hoppig Bierfestival.

DE ARTIESTEN

Zonder muziek geen compleet festival. Muziek is de sfeermaker en gooit de voetjes van de vloer! Als dat maar goed gaat na het degusteren van die mooie speciaalbieren. Geniet en luister naar bluegrass, louisiana bluess en nederpop. 

Muziek tot in de late uurtjes met tussendoor een DJ als de bandjes aan het opbouwen zijn. Herftse sferen dus op het Landgoed Kleine Vennep. 

DUURZAAM

Wij van Hoppig willen impact maken! Dan doen we via water en glas gebruik! 
Er wordt op ons bierfestival bier gedronken, veel bier! Omdat bier voor 90% uit water bestaat, wordt er een hoop water gebruikt. Om 1 liter bier te brouwen gebruikt een brouwer ongeveer 6 liter water. Tel je hierbij ook het water op voor schoonmaken, spoelen en de groei voor hop en graan, dan kom je al op 25 liter uit! Wij de samenwerking aangegaan met de Made Blue Foundation > madeblue.org 

1 LITER BIER = 6 LITER WATER

Daarom komen wij in actie! Want dit drinkwater is niet overal op de wereld goed verkrijgbaar. Samen met onze partner Made Blue gaan we dit compenseren. 

1 GLAS BIER = 100 LITER WATER

Voor elk glas bier dat je drinkt op ons festival doneren wij 100 liter schoon drinkwater. Na het festival maken wij bekend hoeveel liter wij kunnen doneren. Ook je overgebleven munten kun je doneren. Elke munt is 100 liter water.

1 MILJOEN LITER SCHOON DRINKWATER

Samen met al onze bezoekers en brouwers hebben wij 1 miljoen liter schoon drinkwater gerealiseerd. Hier zijn wij ontzettend trots op. Elke dag hebben 885 miljoen mensen GEEN toegang tot schoon drinkwater. Dagelijks sterven er 1500 kinderen als gevolg van vervuild drinkwater.

Bedankt iedereen!

Made Blue

HET PROGRAMMA

We hebben een gezellig programma op deze herfsteditie van Hoppig Bierfestival. Live muziek, foodtrucks en masterclasses van Arvid Bergström. Maar natuurlijk het belangrijkste, de brouwers zijn er de hele dag en avond om je mee te nemen door het bierlandschap. 

Voor de kinderen is er een speelhoek van
Het Speelkasteel uit Hoofddorp. 

Geen alcohol? De BOB? Even wat anders?
Kom naar onze BOB-Bar! Verse koffie, thee, frisdrank, limonade, wijn en alcoholvrij bier. Of een pilsje van de tap.

ZATERDAG
12 OKTOBER

BIERFESTIVAL
14:00 – 23:00 uur 

BANDJES
volgt z.s.m.

MASTERCLASSES
volgt z.s.m.

ZONDAG
13 OKTOBER

BIERFESTIVAL
12:00 – 20:00 uur 

BANDJES
volgt z.s.m.

MASTERCLASSES
volgt z.s.m.

LOCATIE

volgt z.s.m.

TIJDEN

Kom naar Hoppig Bierfestival op de volgende data en tijden;

zaterdag 12 oktober 
14:00 tot 23:00 uur

zondag 13 oktober 
12:00 tot 20:00 uur

VERVOER

Kom lekker lopend of met de fiets. Of neem de trein of bus. Wel zo veilig!
Ben jij de BOB?

SPONSOREN EN PARTNERS

Sluit Menu