fbpx

FAQ

Heb je vragen? Bekijk dan eerst hieronder onze FAQ. Kom je er nog niet helemaal uit? Neem dan vooral contact met ons op.

Wat is de locatie van Hoppig Bierfestival?

De eerst volgende Hoppig editie is in Hoofddorp in het Haarlemmermeerse Bos, op 3 & 4 juni 2023.

Hoe kan ik de locatie bereiken?

Hoppig Bierfestival is goed te bereiken met de bus (R-NET), fiets en auto. Parkeerplaatsen zijn er voldoende en is gratis. Maar we vragen je wel om zoveel mogelijk met de fiets of lopend te komen. Wel zo veilig!

Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan vanaf Station Hoofddorp de R-NET bus richting Haarlem. Stap dan uit op bushalte Overbos Noord, Hoofddorp. Vanaf hier is het nog 20 minuten lopen.

Is de toegang echt gratis?

De toegang tot het festival is inderdaad gratis. Je hoeft je ook niet vooraf te registreren. Wel koop je munten voor de drankjes en het eten. Een proefglas koop je er los bij.

Hoe betaal ik op het festival?

Bij de kassa koop je de munten voor € 3,50 per stuk. Deze munten heb je nodig voor het speciaalbier bij de brouwers, eten bij de foodtrucks en bij de Hoppig bar. Betalen kan via pin, creditcard en contant. Gekochte munten of glaswerk nemen we niet retour. Je bent natuurlijk wel vrij om ze aan een ander te geven.

Let op: bankbiljetten van 100 euro en hoger worden niet geaccepteerd.

Hebben jullie ook voordeelacties?

Via de munten pagina kun je voordeelpakketten kopen. Deze actie geldt alleen online via onze website en niet meer tijdens ons festival. Let op dat je een aankoopbewijs kunt tonen aan de kassa.

Wat als het festival niet doorgaat?

Het aankoopbedrag van je vooraf online gekochte munten, zonder servicekosten kun je terug betaald krijgen. Mail hiervoor naar [email protected]. Je kunt ze ook gebruiken voor een volgende editie!

Wordt er ook andere dranken geschonken?

Aan de Hoppig bar verkopen wij pils, wijn, frisdrank, koffie/thee. Ook verkopen wij hier alcoholvrij bier en glutenvrij bier.

Zijn eigen consumpties toegestaan?

Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. Ook je eigen glaswerk meenemen is niet toegestaan.

Is Hoppig toegankelijk voor mindervalide?

Op elke editie is er een mindervalide toilet aanwezig. Houd er wel rekening mee dat het festival, of een deel van festival, op het gras plaats vindt.

Wat als er slecht weer wordt voorspeld?

In principe gaat elke editie door. Wel kunnen we bij bijvoorbeeld onweer maatregelen nemen. Op elke editie staan er tenten om te schuilen indien nodig. Bij de bar verkopen we ook poncho’s, maar je mag ook je eigen paraplu meenemen.

Worden er foto's en video's gemaakt?

Op het festival loopt een foto- en videograaf rond. We publiceren de content op onze website en social media en gebruiken het uitsluitend als sfeerbeelden en promotiedoeleinden voor ons bierfestival. Dit staat ook in onze voorwaarden. Wil je liever niet op beeld? Geef dit dan zelf aan bij de desbetreffende persoon.

Zijn honden toegestaan?

Het meenemen van een hond is toegestaan, mits aangelijnd. Zorg wel voor dat de hond niet zijn behoeftes doet op het terrein. Gebeurt dit toch, dan verzoeken we je om dit ook op te ruimen. Houd ook rekening met andere bezoekers.

Sponsoren & Partners

Volg onze socials voor de laatste updates over de aankomende editie van Hoppig Bierfestival!

Event - Over ons

Hoppig bierfestival is de gezelligste biertuin van Noord-Holland met verschillende brouwerijen, meer dan 120 verschillende bieren, diverse foodtrucks en live muziek. De volgende editie vindt plaats op 3 & 4 juni 2023 in het Haarlemmermeerse Bos te Hoofddorp.

Contact

Spotify Playlist

Zie hier de volledige lijst.

© 2017 - 2023 Hoppig Bierfestival  |  Alle rechten voorbehouden