VOLGENDE EDITIE

4 EN 5 JUNI 2022
HAARLEMMERMEERSE BOS

VOLG DE SOCIALS!

VEELGESTELDE VRAGEN

DE ANTWOORDEN

IS DE TOEGANG GRATIS?
De toegang tot ons festival is gratis. Je hebt geen tickets nodig. Om te kunnen genieten van de bieren en het eten koop je festivalmunten en het Hoppig bierglas. 

HEB IK MUNTEN NODIG OP HOPPIG BIERFESTIVAL?
Op onze festivals koop je bij de kassa Hoppig munten. Deze kunnen per editie verschillen. De munten koop je met pin of contant. Gekochte munten nemen we niet retour.

KAN IK VOORAF MUNTEN KOPEN?
Via de ticketpagina kun je voordeelpakketten kopen met munten. Deze actie geldt alleen online via onze website en niet meer tijdens ons festival.

IK HEB MUNTEN GEKOCHT MAAR IK GA TOCH NIET. WAT KAN IK DOEN?
Gekochte munten nemen wij niet terug. Wellicht kun je er iemand anders blij mee maken.

IK KAN MIJN TICKET VOOR DE MUNTEN NIET MEER VINDEN.
Wij verkopen onze munten via Stager.nl. Dit is de ticketprovider. Zoek op je bankrekening naar een afschrijving van Stager. Met het betalings-id kun je contact opnemen met Stager.

MAG IK MIJN EIGEN ETEN EN DRINKEN MEENEMEN?
Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. 

MAG IK MIJN EIGEN GLAS MEENEMEN NAAR HOPPIG BIERFESTIVAL?
Het meenemen van een eigen glas is niet toegestaan. Bij de kassa koop je het Hoppig bierglas. Dit glas is van jezelf en kun je een volgende editie weer gebruiken. 

ZIJN ER OOK ANDERE DRANKEN TE KOOP?
Op ons festival verkopen we bij onze eigen bar alcoholvrij bier, glutenvrij bier, maar is er ook koffie, thee, frisdrank en wijn.

WAT ALS HOPPIG BIERFESTIVAL NIET DOORGAAT?
Het aankoopbedrag van je munten, zonder service kosten krijg je van ons terug. Je kan ze ook gebruiken voor een volgende editie.

ZIJN HONDEN TOEGESTAAN?
Honden zijn toegestaan mits aangelijnd. Houdt wel rekening met andere mensen. 

IK WIL MEEDOEN ALS BROUWER, FOODTRUCK OF BAND.
Je kan je interesse kenbaar maken via info@hoppigevents.nl en we nemen contact met je op.

Hoppig Bierfestival. De gezelligste biertuin van Noord-Holland. Verschillende brouwerijen, meer dan 100 verschillende bieren, diverse foodtrucks en live muziek. Dit maakt je dag en avond compleet! De brouwers zijn zelf aanwezig, je betaalt met festivalmunten en drinkt uit het originele Hoppig glas. Nodig al je (bier)vrienden, familie, buren, kennissen en beergeeks uit om samen te genieten van meer dan 100 speciaalbieren, de mooie momenten te delen en lekker over alles en nog wat te praten.. en over bier. Proost en tot Hoppig!