HOPPIG BIERFESTIVAL - ZOMEREDITIE
LANDGOED KLEINE VENNEP
NIEUW-VENNEP
6 & 7 JULI

DE BROUWERS

Op deze zomereditie van Hoppig Bierfestival hebben wij weer een mooie selectie Nederlandse brouwerijen. Samen hebben ze meer dan 50 speciaalbieren mee. Proef de verschillen, praat met de brouwers en kom alles te weten over het bier. Ultiem genieten van dit mooie ambacht. Met liefde gebrouwen.

Wil je liever iets anders drinken? Of moet je toch weer de auto thuisbrengen…. of drankjes voor de kinderen halen? Kom naar onze BOB-bar. Hier hebben we 0,0 bier, maar er is ook wijn, frisdrank, koffie, thee en limonade. (Ook een pilsje van de tap). Genoeg keuze toch op ons bierfestival?

DE FOODTRUCKS

Van al die mooie biertjes krijg je ook wel trek. Op een lege maag kun je geen feestje bouwen. Dat is toch wel wat we graag zien op ons bierfestival. Eén grote familie biergenoten. We hebben weer verse friet, een BBQ, vegetarische wraps en hapjes voor bij de bierborrel. Mooie kaas en worst soorten om van te smullen.

Zo kun je wel de hele dag blijven eten. Probeer eens een mooie bier en spijs combinatie en zie wat het doet! Laat je verrassen op Hoppig Bierfestival.

DE ARTIESTEN

Zonder muziek geen compleet festival. Muziek is de sfeermaker en gooit de voetjes van de vloer! Als dat maar goed gaat na het degusteren van die mooie speciaalbieren. Geniet en luister naar bluegrass, louisiana bluess en nederpop. 

Muziek tot in de late uurtjes met tussendoor een DJ als de bandjes aan het opbouwen zijn. Zomerse sferen dus op het Landgoed Kleine Vennep. 

CAMPING

Tijdens de PARK21 Zomerweken organiseert PARK21 een camping naast het Hoppig Bierfestival. Je kunt dan extra genieten en er een echt bierweekend van maken.

Kom dus langs met je vrienden, familie, biergenoten en blijf slapen op het Landgoed. Je koopt een ticket voor 40 euro, voor het hele weekend. Dat geeft je recht op 1 staanplaats, ongeveer
10 x 7,5 meter en voor maximaal 6 personen. Er zijn warme douches en toiletten. 

Je bent vanaf vrijdag 5 juli van 12:00 uur tot maandag 8 juli 12:00 uur welkom op de camping. Vanaf je campingplek heb je het beste uitzicht op de openluchtbioscoop die PARK21 samen met Hoppig Bierfestival vrijdagavond organiseert.

Bij aankomst aanmelden bij de receptie. Daar vul je een formulier in en krijg je een plek toegewezen. Een winkel is er niet. Zorg zelf voor je eten en drinken. Op het bierfestival is wel eten en drinken te koop bij de brouwerijen, de centrale bar en de foodtrucks.
Huisdieren zijn toegestaan op de camping, maar niet op het bierfestival. Houdt hier dus rekening mee. Eigen eten en drinken is niet toegestaan op het bierfestival.

Tickets voor de camping worden verkocht op de website van Park21 van Gemeente Haarlemmermeer (zelfde voorwaarden). Gekochte tickets via Hoppig blijven geldig.

DUURZAAM

Wij van Hoppig willen impact maken! Dan doen we via water en glas gebruik!

Er wordt op ons bierfestival bier gedronken, veel bier! Omdat bier voor 90% uit water bestaat, wordt er een hoop water gebruikt.

Om 1 liter bier te brouwen gebruikt een brouwer ongeveer 6 liter water. Tel je hierbij ook het water op voor schoonmaken, spoelen en de groei voor hop en graan, dan kom je al op 25 liter uit!

1 LITER BIER = 6 LITER WATER

Daarom komen wij in actie! Want dit drinkwater is niet overal op de wereld goed verkrijgbaar. Samen met onze partner Made Blue gaan we dit compenseren. 

1 GLAS BIER = 100 LITER WATER

Voor elk glas bier dat je drinkt op ons festival doneren wij 100 liter schoon drinkwater. Na het festival maken wij bekend hoeveel liter wij kunnen doneren. Ook je overgebleven munten kun je doneren. Elke munt is 100 liter water.

HET PROGRAMMA

We hebben een gezellig programma op deze zomereditie van Hoppig Bierfestival. Live muziek, foodtrucks en masterclasses van Arvid Bergström. Samen met het ONK2019 verzorgen wij presentaties van o.a. Hollands Hophuis en MiniBrew. Maar natuurlijk het belangrijkste, de brouwers zijn er de hele dag en avond om je mee te nemen door het bierlandschap. 

Voor de kinderen is er een speelhoek van
Het Speelkasteel uit Hoofddorp. 

Geen alcohol? De BOB? Even wat anders?
Kom naar onze BOB-Bar! Verse koffie, thee, frisdrank, limonade, wijn en alcoholvrij bier. Of een pilsje van de tap.

ZATERDAG 6 JULI

BIERFESTIVAL
14:00 – 23:00 uur 

BANDJES
14:00 uur – Zwarte Groef
15:00 uur – Kitchen Floor Boys
15:45 uur – Zwarte Groef
18:00 uur – Kitchen Floor Boys
19:00 uur – Colourful Minds
20:30 uur – Outlaw Queen
21:15 uur – Zwarte Groef
22:00 uur – DAB

MASTERCLASSES
15:20 uur – Bier en Kaas
16:50  uur – Bier en Chocolade
19:00 uur – Bier en BBQ

PRESENTATIES ONK2019
14:00 uur – Basics Foodpairing
15:00 uur – Hollands Hophuis
16:00 uur – Carbonisatie

ZONDAG 7 JULI

BIERFESTIVAL
12:00 – 20:00 uur 

BANDJES
12:00 uur – DJ
13:00 uur – Squander Squad
14:00 uur – Squander Squad
15:15 uur – Moonshine Brigade
16:45 uur – DAB
18:15 uur – Ten Beers After
19:20 uur – Ten Beers After

MASTERCLASSES
15:00 uur – Bier en Kaas
17:00 uur – Bier en BBQ

PRESENTATIES
Geen presensaties

LOCATIE

Landgoed Kleine Vennep
Hoofdweg 1041
2152 LJ Nieuw-Vennep

TIJDEN

Kom naar Hoppig Bierfestival op de volgende data en tijden;

Zaterdag 6 juli van 14:00 tot 23:00 uur
Zondag 7 juli van 12:00 tot 20:00 uur

VERVOER

Kom lekker lopend of met de fiets.
Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen.
Het NS treinstation is op 2,5 km.

SPONSOREN EN PARTNERS

Sluit Menu