Kamperen op Hoppig Bierfestival

kamperen op Hoppig

Kamperen op Hoppig Bierfestival

Ook op deze zomereditie in 2019 hebben wij weer een camping en kun je kamperen op Hoppig. Wij hebben 30 staanplaatsen op het veld. Om het compleet te maken is ook een warme douche, een toilet en elektra. Hoe leuk is dat? Kamperen op het Landgoed Kleine Vennep in Park21 direct naast het bierfestival. Maak er een compleet feest van en kom met je vrienden, familie, biergenoten, beergeeks overnachten voor een totale beleving met meer dan 50 speciaalbieren, foodtrucks en live muziek! Koop direct je ticket en wees zeker van een staanplaats >> TICKETS <<

ONK – Onderling Nederlands Kampioenschap Amateur Bierbrouwen 2019

ONK Amateurbierbrouwen 2019

Onderling Nederlands Kampioenschap Amateur Bierbrouwen 2019

Op zaterdag 6 juli 2019 is de ONK, het Nederlands Kampioenschap Amateur Bierbrouwen bij ons te gast. De lokale Amateurbierbrouwersvereniging ‘t Wort Wat neemt de organisatie op zich. Zij zullen op ons bierfestival de winnaars huldigen, geven een brouwdemonstratie en vertellen over hun vereniging. Ook zijn er op deze dag voor de ONK leden lezingen en workshops. Hoppig Bierfestival zorgt verder voor de faciliteiten en de ruimtes.

Ook voor de ONK leden is de toegang gratis. Maar zij kunnen ook gebruik maken van de voordeeltickets en camping. Ga meteen naar de ticketshop.

Hoppig nieuws

Nieuws over HoppigHoppig Bierfestival contact

Na onze bockbiereditie hebben wij besloten om onze naam te wijzigen. In de volksmond werden wij al Hoppig genoemd. Daarnaast organiseren wij het festival niet alleen in Hoofddorp, maar ook in Nieuw-Vennep in Haarlemmermeer.

Nieuwe naam

Onze nieuwe naam is dan ook Hoppig Bierfestival. Dit hebben wij dan ook ondergebracht onder onze nieuwe bedrijfsnaam Hoppig Events. Van hieruit ondersteunen wij ook andere festival en evenementen met de organisatie.

Oud en vertrouwd

Verder verandert er gelukkig niks. De gezelligheid, de prijzen, de ruime keuze…. alles blijft het zelfde. Wel kan het zo zijn dan je op uitingen en drukwerk nog Hoppig Hoofddorp tegenkomt. Dit gaan wij de komen tijd aanpassen.