OP DE CAMPING

WIJSHEDEN

Ook dit jaar gaan wij weer een camping inrichten. We hebben dit jaar 30 staanplaatsen van ongeveer 10 bij 7,5 meter. Elke plaats heeft aansluiting op elektra. Dit kan enkele meters bij je plek vandaan zijn, dus neem een verlengsnoer mee.

Je bent op vrijdag 28 juni al welkom vanaf 18:00 uur op de camping. Bij voldoende boekingen zorgen wij voor een avond programma. Er zal dan een DJ draaien en de bar is open!

Bij aankomst meld je je aan bij de receptie. Daar vul je een formulier en krijg je een plek aangewezen. Maximaal 6 personen per plaats.

Op het terrein is een douchewagen en een toiletwagen aanwezig. Je dient wel zelf al je verzorgingsproducten mee te nemen.

Een staanplaats kost EUR 40,- en geldt voor het hele weekend. We bereken geen andere tarieven voor latere aankomsten of eerder vertrek. Koop je ticket in de shop. Je vindt de knop rechtsboven in en direct hieronder.
CAMPING REGELTJES

Zoals op elke camping hebben wij ook een aantal regels om het voor iedereen een gezellig en veilig verblijf te maken. Als je op de camping verblijft ga je ook akkoord met de regels van het bierfestival. Deze vind je bovenin onder huisregels. Hier vind je ook de uitgebreide huisregels voor de camping.

Hier alvast een aantal belangrijke huisregels:

- Personen jonger dan 18 jaar mogen niet overnachten op de camping, zonder toezicht van iemand van 18 jaar of ouder die ook aanwezig is.
- Alle vormen van openvuur, waaronder BBQ, is verboden.
- Auto's parkeer je op de aangegeven parkeerplaatsen.
- Je dient vooraf te betalen.
- Je ruimt je eigen rommel op als je vertrekt.
- Luister naar aanwijgingen van de organisatie, beveiliging, brandwacht of openbaar bevoegd gezag.
- Bij ongeregeldheden of ordeverstoring is het einde verhaal en moet je het terrein verlaten.